سه شنبه ١٢ ارديبهشت ١٣٩٦ -

تعداد بازدید های دیروز : ۵۱۸ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۹۵۰۵۰ مورد

ترفندهای مهم برای یک خانه داری راحت

شنبه ١ اسفند ١٣٩٤ ساعت ٠:١٣ ق.ظ   ( بازدید : 256 نفر )

رفع لکه روغن روی کاغذ دیواری

لکه های تازه روغن روی کاغذ دیواری را می توان با پودر تالک از میان برد. مقدار زیادی پودر تالک روی لکه ها بپاشید و بگذارید مدتی بماند تا روغن جذب شود. سپس آن را با یک پارچه خشک، پاک و در صورت لزوم این عمل را تکرار کنید.

پاک کردن لکه چای

برای از بین بردن لکه چای، مواد مخصوص لکه گیری یا مقداری نمک را روی لکه بمالید و سپس با برس بکشید. برای پاک کردن لکه های ناشی از قهوه، کاکائو و چای، پارچه را درون آب حاوی پودر رختشویی بگذارید یا در آب گرم خیس کنید و دو قاشق غذا خوری آمونیاک به آن اضافه کنید پس از آن پارچه را با پودر رختشویی بشویید.

رفع لکه قیر

برای از بین بردن لکه های قیر روی پارچه از روغن اوکالیپتوس، بنزین و یا کره استفاده کنید.

رفع آدامس از روی فرش

برای پاک کردن آدامس از روی فرش یا موکت، یک تکه یخ روی آن بگذارید تا سخت شود، سپس آن را از روی فرش پاک کنید.

رفع آدامس از پوشاک

برای پاک کردن آدامس از پوشاک آن را در سرکه سفید خیس کنید و یا پیش از شستن لباس در محل آلودگی سفیده تخم مرغ بمالید.

رفع چربی با آمونیاک

هر گاه هنگام شستن ظروف، چند قطره آمونیاک درون آب بریزید، هر نوع چربی را از ظروف بلوری، چینی، فلزی و... پاک می کند و به پوست دست نیز در مقایسه با دیگر مواد پاک کننده و شیمیایی قوی، آزاری نمی رساند.

چوب پنبه و لکه های روی کارد

برای از بین بردن لکه های روی کارد آشپزخانه می توانید از چوب پنبه استفاده کنید. چوب پنبه را قدری خیس و آن را به یک ماده پاک کننده آغشته کنید و با حرکت جلو و عقب آن را روی تیغه کارد بکشید.

پاک کردن ظروف مسی

برای پاک کردن ظروف مسی که سیاه شده باشد، باید با نصف لیمو که آن را به دانه های درشت نمک مالیده اید، محکم به ظروف مسی سیاه بمالید تا سیاهی آن برطرف شود.

توصیه های نوروزی (۲۲۷۶ بازدید)
نحوه دسترسی (۲۱۲۶ بازدید)