سه شنبه ١٢ ارديبهشت ١٣٩٦ -

تعداد بازدید های دیروز : ۴۶۶ مورد

تعداد بازدید های کل : ۲۹۶۸۵۲ مورد

7 ماده غذایی مفید و ضروری برای مادران

شنبه ١ اسفند ١٣٩٤ ساعت ٠:٢٨ ق.ظ   ( بازدید : 219 نفر )

مصرف گردو می تواند از بروز سرطان سینه و پوکی استخوان جلوگیری کند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که مصرف روزانه گردو بروز و پیشرفت سرطان سینه را به تاخیر می اندازد.

1 -  گوجه فرنگی

به گفته محققان مصرف مواد غذایی سرشار از لیکوپن مثل گوجه فرنگی می تواند در دفع سرطان سینه و گردن رحم موثر باشد.

2 -  بذر کتان

دانشمندان ترکیب های مفیدی را همانند چربی های امگا ۳ و فیبر در بذرکتان یافته اند. مطالعات انجام شده در کلینیک مایو نشان می دهد مصرف ۴۰ گرم بذرکتان می تواند به کاهش تری گلیسیرید کمک کند. البته پزشکان مصرف بذر کتان در دوران بارداری را پیشنهاد نمی کنند.

3 -  کلم پیچ

این گیاه خوراکی که حاوی آنتی اکسیدان ها است از چشم محافظت می کند و علاوه بر این سرشار از ویتامین C و کلسیم است.

4 - ماهی

مصرف ماهی بخصوص ماهی آزاد بدلیل روغن موجود در آن می تواند به رشد جنین در دوران بارداری کمک کند. همچنین از آنجایی که درصد بالایی از زنان بر اثر بیماری های قلبی جان خود را از دست می دهند، خوردن این ماهی می تواند در پیشگیری از بیماری های قلبی مفید باشد.

5 -  آب آلبالو

مصرف آب آلبالو نه به دلیل ویتامین C آن بلکه به دلیل آنتی اکسیدان های موجود در آن توصیه می شود. آنتی اکسیدان های موجود در آب آلبالو می تواند از رشد باکتری در دیواره مثانه جلوگیری کند.

6 -  ماست یونانی (ماست چکیده پرپروتئین)

خوردن این ماست به دلیل داشتن پروتئین بالا به کاهش وزن و حفظ ماهیچه ها کمک می کند. همچنین زنان با مصرف این ماست می توانند دوران کهنسالی را راحت تر بگذرانند.

7 -  گردو

توصیه های نوروزی (۲۲۸۳ بازدید)
نحوه دسترسی (۲۱۳۷ بازدید)