دومین کنگره بین المللی زیست پزشکی به عنوان پرمخاطب ترین کنگره بین المللی داخلی، دی ماه برگزار می شود

دوشنبه ١٤ آبان ١٣٩٧ ساعت ١٠:٣ ق.ظ   ( بازدید : 8 نفر )

به گزارش وب دا این کنگره با هدف معرفی جدیدترین پژوهش های فناوری محور در حوزه زیست شناسی و علوم پزشکی در تاریخ 3 لغایت 6 دی ماه 1397 در محل سالن همایش های نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می گردد. با توجه به ارتباط تنگاتنگ علوم پایه و علوم کلینیکال، مطرح نمودن تحقیقات، پژوهش ها و مطالعات دانشمندان در این عرصه می تواند گامی بزرگ برای روشن نمودن راه تعالی در حوزه سلامت جامعه بشری باشد. کنگره بین المللی زیست پزشکی توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهشگاه رویان، با حمایت معنوی بیش از 100 مرکز تحقیقاتی و بیمارستانی و با حمایت مادی انستیتو مطالعات بیولوژیکی و واکسن سازی نسیم برگزار می شود. زیست پزشکی می تواند این فرصت را فراهم سازد تا بتوانید آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی خود را در سطح جهانی مطرح کنید.

سامانه فیش حقوقی (۴۳۲۷ بازدید)