جلسه هم انديشي، بحث، بررسي و تبادل نظردر خصوص مسائل و مشكلات حوزه بالين وكارآموزي دانشجويان با حضور مسئولين آموزشي دانشگاه آزاد و دانشكده پرستاري و مامايي برگزار شد.

چهارشنبه ١٩ دی ١٣٩٧ ساعت ١١:١٨ ق.ظ   ( بازدید : 60 نفر )

در اين جلسه بحث بررسي و تبادل نظر در خصوص ارائه راهكارهاي سازنده بمنظور جلوگيري از تداخلات احتمالي در كارآموزشي دانشجويان دانشگاه آزاد و دانشجويان دانشكده پرستاري و مامايي صورت گرفت و حاضرين نظرات و پيشنهادات خود  در خصوص مسائل و مشكلات دانشجويان در مراكز آموزشي باليني را عنوان داشتند تا بهترين برنامه ريزي جهت استفاده بهينه از زمان و فضاهاي باليني جهت آموزش دانشجويان صورت گيرد.

اين جلسه با حضور محمدرضا آرمات، رياست دانشكده پرستاري و مامايي، زهره عباسي معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي ، مهدي حارث آبادي معاون پژوهشي، مديران گروههاي آموزشي و مسئول آموزش دانشكده پرستاري و مامايي و همچنين معاون علوم پزشكي دانشگاه آزاد استان و مديران گروههاي مامايي و پرستاري دانشگاه آزاد برگزار شد.

سامانه فیش حقوقی (۵۸۲۱ بازدید)