هفته ‌ملی کودک گرامی باد

یكشنبه ١٤ مهر ١٣٩٨ ساعت ١١:٦ ق.ظ   ( بازدید : 12 نفر )

انجمن بین المللی ویژه کودکان سازمان ملل (یونیسف) در ۶۶ سال قبل، روز ۸ اکتبر را روز جهانی کودک نام گذاری کرد.
این روز، روزی برای یادبود کودکی و حمایت از حقوق کودکان گرامی داشته می‌شود و کشور‌ها و سازمان‌های مختلف روز‌های متفاوتی را به عنوان روز کودک اعلام کرده اند.
در ایران، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار کننده این برنامه است و از چند روز قبل به استقبال آن می‌رود.
هفته ملی کودک امسال از ۱۳ تا ۱۹ مهر در مراکز کانون، سازمان‌ها و نهاد‌های مختلف برگزار می‌شود.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضمن اعلام شعار امسال هفته ملی کودک گفت: شعار امسال هفته ملی کودک، «آینده را باید ساخت» است. آینده‌ای که در این شعار بر آن تأکید شده است بیشتر یک «نگرش» است تا تمام برنامه‌های حوزه کودک با تأکید بر آینده کودکان باشد.

وی افزود: طبیعی است که در یک هفته نمی‌توان به همه چالش‌ها توجه کرد و این هفته فقط فرصتی است برای برجسته سازی مفهوم ضرورت توجه به کودک و نوجوان تا بیشتر درک کنیم که کودکان وسیله‌ای برای شیرین کردن زندگی بزرگسالان نیستند بلکه بزرگسالان آینده اند.
آقای نظری گفت: خوشبختانه امروز در آموزش و پرورش مقوله تحول بنیادین برنامه ریزی شده است که این موضوع به رشد بهینه کودک و نوجوان کمک می‌کند.

سامانه فیش حقوقی (۹۵۶۷ بازدید)