سه شنبه ١٢ ارديبهشت ١٣٩٦ -

تعداد بازدید های امروز : ۳۲۸ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۳۸۲ مورد

تعداد بازدید های کل : ۴۰۷۱۲۴ مورد

هفته ی پژوهش بر همه پژوهشگران که به نام خدا، با یاد خدا و برای خدا در تلاشند گرامی باد.

دوشنبه ١٧ آذر ١٣٩٣ ساعت ٨:٤٠ ق.ظ   ( بازدید : 671 نفر )

شعار هفته پژوهش: پژوهش و فناوری، پیشران اقتصاد دانش بنیان

تعريف پژوهش:

پژوهش، به معناي عام، بررسي يا كاوشي سخت كوشانه و به معناي خاص، تحقيق و تجربه‌اي جامع با هدف‌ كشف واقعيت‌هاي نو و تفسير درست اين واقعيت‌ها، تجديد نظر در نتيجه‌گيري‌ها، نظريه‌ها و قوانين پذيرفته شده در پرتو واقعيت‌هاي كشف شده و به كارگيري عملي نتيجه‌گيري‌ها، نظريه‌ها و قوانين جديد است. در معنايي ديگر، پژوهش فرايند رسيدن به راه حل‌هاي قابل اطمينان از طريق گردآوري، تحليل و تفسيرداده‌ها به گونه‌اي برنامه‌ريزي شده و نظام‌منداست.

پژوهش در اسلام

دین اسلام اقیانوسی بی کران از دانایی و علوم مختلف را بر روی انسان می گشاید. اهمیّتی که دین اسلام به اندیشه، علم آموزی و پژوهش داده است بسیار شایان توجه است. کتاب های مذهبی از قرآن و نهج البلاغه گرفته تا سایر کتاب های حدیثی، سرشار از علوم مختلف و دانستنی های گوناگون است و بر عهده دانشمندان اسلامی است که در این اقیانوس بی کران غوص کنند و مرواریدی از دانایی به قدر توان خود به جامعه اسلامی هدیه کنند.

برای رسیدن به قله پژوهش، باید از پله های کتاب و مطالعه بالا رفت.

نحوه دسترسی (۲۶۰۴ بازدید)
توصیه های نوروزی (۲۵۵۶ بازدید)