parcham جهش تولید،با مشارکت مردم
  • 1394/11/14 - 21:06
  • - تعداد بازدید: 45
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZRjd

تقدیر از سرکارخانم طباطبایی چهر

از دانشگاه علوم پزشکی استان در اولين كنگره طرح احياي آموزش باليني مامايي «طرح استقرار اعضاي هيات علمي مامايي در بالين»تقدیر شد

به گزارش « وب دا » در این کنگره از دانشگاه علوم پزشکی استان به عنوان دانشگاه پیشرو و موفق در اجرای «طرح استقرار اعضاي هيات علمي مامايي در بالين» تقدیر به عمل آمد .

بر پایه این گزارش دکتر « ابراهیم گلمکانی » ریاست دانشگاه در پنل تخصصی بررسی دستاوردها و چالش های این طرح به سخنرانی پرداختند و سرکار خانم « طباطبایی چهر » ریاست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه نیز گزارشی از روند اجرای طرح و موفقیت های آن ارائه نمودند  .

قائم مقام معاون آموزشي وزارت بهداشت در اين كنگره با بيان اينكه هدف ما ارتقاي سطح مامايي در جامعه پزشكي است، افزود: تحول و نوآوري در آموزش پزشكي مورد توجه ماست و این توانمندي از مهرماه سال جاري به عنوان گام چهارم طرح تحول و نوآوري در سلامت در 11 بسته به اجرا گذاشته شده است.

دكتر «حميد اكبري« گفت: به روز رساني آموزش رشته‌هاي علوم پزشكي براساس آخرين دستاوردهاي علمي از ضروریات حوزه آموزش است تا دانشجويان را با دانش بالا و مهارت‌هاي لازم تربيت ‌كنيم.

وي با بيان اينكه توانمندسازي دانشجويان مامايي بسيار زيربنايي و مهم است ، افزود: هرچه علم مامايي پيشرفته‌تر باشد بهتر مي‌شود انجام وظيفه كرد و نتايج در رشد فردي و اجتماعی بيشتر خواهد بود زيرا يكي از مهمترين مباحث آموزش پزشكي سلامت فرد است و جامعه مامايي در بحث آموزش در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي اين وظيفه را انجام مي‌دهند.

دكتر اكبري افزود: طبيعتاً با پيشرفت علم ، انتظارات هم بالا مي‌رود و همچنین با اجراي طرح تحول سلامت، جامعه پزشكي بايد نقش خود را ايفا كرده و براساس اقتضاهاي زمان اقدام كند و انجام اين امر در گرو ايجاد تغيير در آموزش در جهت اهداف اين طرح است.

وي با بيان اينكه در بحث تحول در آموزش يكي از بسته‌هاي ما گذر به دانشگاه‌هاي نسل سوم است، افزود: هدف ما، تربيت افراد كارآمد با مهارت‌هاي لازم و ارتقاي آموزش‌هاي مهارتي آنان است و در این راستا ارتقاي آموزش مامايي نيز در حال انجام است.

وي در ادامه ضمن قدرداني از تلاش همكاران برای تامين نیروی هيات علمي گفت: با برنامه‌ريزي نسبت به تامين هيات علمي اقدامات لازم صورت گرفته و در احياي آموزش باليني مامايي پيشتاز بوده ایم و آموزش‌هاي عملي به طور جدي انجام می شود.

قائم مقام معاون آموزشي وزارت بهداشت و درمان درخصوص آموزش و جذب هيات علمي مامايي گفت: در حال حاضر 350 عضو هيات علمي در اين رشته داريم كه البته به نسبت دانشجويان مامايي، كافي نیستند ولي به نسبت جذب این رشته، نسبت اختصاص داده شده بد نبوده است.

دكتر اكبري در ادامه همچنين به استقرار اعضاي هيات باليني مامايي در بيمارستان‌ها تاكيد كرد و گفت: لازم است حوزه‌هاي مختلف كه در امر سلامت درگير هستند زيرساخت لازم برای استقرار اعضاي هيات علمي مامايي در بيمارستان‌ها را ايجاد كنند.

وي در ادامه با توجه به سطح بالاي آموزش پزشكي كشور در منطقه ابراز كرد: بايد اين توانمندي‌هايمان را با نگاه منطقه‌اي و فرامنطقه‌اي در جهت نفع كشور گسترش دهيم .

دكتر اكبري افزود: هدف ما در جذب هيات علمي و علوم پايه، توسعه رشته مامايي و ارتقاي كيفيت در اين رشته است و در جهت انجام اين امر مهم، همكاري تمام حوزه‌هاي وزارت بهداشت ضروری است.

 

  • گروه خبری : دانشکده
  • کد خبر : 24160
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید