مصاحبه اختصاصی با امین حسین زاده
دانشجوی نمونه کشوری در بیست و نهمین جشنواره انتخاب اساتید و دانشجویان نمونه کشوری
1-لطفا خودتون رو معرفی بفرمائید:(رشته تحصیلی، مقطع، سال ورودی، سوابق شغلی و ...)
با سلام و عرض ادب. امین حسین زاده هستم. ترم 8 رشته پرستاری، مقطع کارشناسی
۲. در چه حوزه ای به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شدید؟
جشنواره دانشجوی نمونه کشوری، جشنواره ای جامع است که حوزه های مختلفی را در برمی گیرد.
حوزه آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، فناوری و ... که هر یک ازاین حوزه ها خود شامل انواع فعالیت ها است.
۳. مراحل انتخاب به عنوان دانشجوی نمونه از دانشگاه تا کشور رو بفرمائید.
در ابتدا فراخوان اولیه از سمت معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت به کلیه دانشگاه ها ارسال می شود. سپس هر دانشگاه، این جشنواره را به شکل دانشگاهی برگزار می کند و 3 نفر به عنوان دانشجوی نمونه دانشگاهی انتخاب می شوند. از این 3 نفر تنها نفر اول و آن هم در صورتی که حد اقل امتیاز 64 را کسب کرده باشد، می تواند در مرحله کشوری شرکت کند.
۴. مهمترین عامل و فاکتور شاخص در انتخاب شما به عنوان دانشجوی نمونه چه بود؟
بنده سعی کردم در طول دوران تحصیل تمام تلاش خود را انجام دهم و در تمامی زمینه های دانشجویی فعالیت داشته باشم. در ابتدا با این جشنواره آشنا نبودم. صرفا میخواستم که از افراد برتر حرفه ی خودم باشم. بعد از آشنایی با این جشنواره و مطالعه آیین نامه ی آن، برنامه ریزی کردم که فعالیت هایم در جهت موفقیت در این جشنواره باشد.
۵. غیر از حوزه ای که به عنوان دانشجوی نمونه انتخاب شدید ، در سایر حوزه ها هم فعالیت دارید؟
همونطور که خدمتتون عرض کردم این جشنواره تقریبا جامع هست و اکثر فعالیت های دانشجویی را در بر می گیرد. بعضی فعالیت های فرهنگی مانند برگزاری جشن ها و رویدادها شامل امتیاز نیستند که بنده در این زمینه فعالیت داشتم.
در مورد فعالیت های غیر دانشجویی، بنده نجاتگر هلال احمر و همچنین مسئول کمیته پزشکی هیئت تکواندو استان هستم.
۶. کمی از فعالیت های فرهنگی و فوق برنامه خود بفرمائید.
از دبیری انجمن علمی پرستاری کشور، و دبیری کمیته تحقیقات و سر گروهی همتایاران سلامت روان دانشگاه تا تاسیس کانون و نشریه. در اکثر فعالیت های جهادی دانشگاه شرکت داشته ام، در جشنواره های ورزشی و قرآنی مختلفی مقام کسب کرده ام، در فعالیت های امداد رسانی هلال احمر بوده ام و...
۷. اهداف آینده شغلی و حرفه ای خودتان را چطور ارزیابی میکنید و برای تحقق آن ها چه تصمیماتی اتخاذ کرده اید؟
من همیشه به دنبال این بودم که بتوانم تاثیری مثبت از خودم بر کشور و جامعه باقی بگذارم. این امر نیازمند دانش و مهارت و البته اندکی اختیارات است. برای همین سعی دارم در هر مقطعی که هستم تلاش کنم که بهترین ورژن خودم باشم و دانش و مهارت های مختلفی را در جهت موفقیت در آینده کسب کنم. مقصد غایی را نمیتوان از الآن دید اما قدم بعدی را چرا.
۸. توصیه شما به دانشجویان رشته های علوم پزشکی علی الخصوص دانشجویان خراسان شمالی جهت کسب موفقیت در زمینه های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ... چیست؟
البته که این مصاحبه کوتاه برای جواب این سوال کفایت نمیکند. بنظر من دانشگاه های کوچک سکوی پرتاب هستند. چراکه اگر دانشجویی فعال و مشتاق باشد، براحتی شناسایی و استعداد یابی می شود که در پیشرفت و فعالیت های دانشجویی وی بسیار موثر است. پس به دوستان خودم پیشنهاد می کنم که از بدو ورود به دانشگاه برنامه ریزی کنند و هدف بزرگی رو برای خودشون انتخاب کنند و سعی کنند واقعا یک دانشجو باشند، نه صرفا یک دانش آموز که فقط دروس رشته اش را بخواند. به فعالیت های پژوهشی و فرهنگی و فناوری مشغول شوند. بخصوص پژوهشی که اعتبار بین المللی به فرد می دهد.
در کل طوری گام بردارند که وقتی 60 ساله شدند، از زندگی و دستاورد های خودشان رضایت داشته باشند.
۹.اگر خواسته ای از مسئولان استانی و دانشگاه در حوزه مسائل مرتبط با دانشجویان دارید بفرمایید.
این سوال هم مبحث مفصلی است که در این مصاحبه کوتاه نمی گنجد. اگر بخواهم بطور کلی بگویم، دانشجو قلب تپنده ی دانشگاه است. یکی از خلاهایی که در مدت تحصیلم حس می کردم، کمبود امکانت رفاهی و تفریحی است. بطوری که یک دانشجو در اوقات فراغتش انتخاب های خوب زیادی ندارد که این خود می تواند یک زنگ خطر باشد و باعث انحرافات مختلفی شود.
همچنین از ظرفیت و استعداد دانشجویان غافل نشوند و سعی کنند به منظور جهت دهی به آن ها در زمینه های مختلف، برنامه ریزی کنند.
جهت دسترسی به سوابق علمی، فرهنگی، آموزشی و فناوری امین حسین زاده دانشجوی نمونه کشوری کلیک نمایید.