parcham جهش تولید،با مشارکت مردم
  • 1402/04/18 - 06:57
  • - تعداد بازدید: 113
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZECe

افراد دیابتی کدام مواد غذایی را نباید بخورند

رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به بیماران دیابتی توصیه کرد که از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا پرهیز کنند.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش مفدا، فرشته فزونی، به بیماران دیابتی توصیه کرد که از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا مانند غذاهای شور، کالباس، سوسیس، چیپس، پفک و غذاهای کنسروی، سس کچاپ، سس‌های سالاد، ترشی و انواع شورها پرهیز کنند.  وی گفت: این افراد باید از مصرف مواد غذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا و یا اسیدهای چرب ترانس مانند لبنیات پرچرب، کره، خامه، غذاهای سرخ شده، گوشت‌های قرمز پرچرب، روغن جامد، کله پاچه و مغز نیز اجتناب کنند.  فزونی، از بیماران دیابتی خواست از مصرف مواد غذایی حاوی قندهای ساده مانند قند و شکر، عسل، مربا، انواع شیرینی‌ها، کیک، کلوچه، بیسکویت، نوشابه‌های گازدار، شربت‌ها و نوشیدنی‌های شیرین، انواع بستنی و آبمیوه‌های تجاری که دارای قند افزوده هستند نیز خودداری کنند.

  • گروه خبری : دانشکده
  • کد خبر : 27284
کلمات کلیدی

کلیه حقوق متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان شمالی می‌باشد.

آخرین به‌روزرسانی: 1403/12/12 08:47

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
Close menu