برنامه های هفته ملی بسیج همگانی تغذیه با
رویکرد پیشگیری از بیماری های غیر واگیر برگزار می شود
![](/thumbnail/550-309/uploads/oldfiles/Uploaded/Users/2/36/basig_.jpg)
برنامه هاي هفته ملی بسيج همگاني تغذيه با رويكرد پيشگيري از بيماري هاي غير واگير برگزار مي شود.
به گزارش «وب دا »كارشناس تغذيه مرکز بهداشت بجنورد گفت:« پيش به سوي سلامت با كاهش مصرف روغن و نمك » شعار امسال هفته ملی بسيج همگاني تغذيه است .
«شهلا جودت» افزود : كاهش مصرف نمك ، اجتناب از سرخ كردن غذا و استفاده از روش هاي آب پز، بخار پز و كبابي، عادت دادن كودكان به مصرف غذاهاي كم نمك و كم چرب براي پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قلبي ـ عروقي جزو محورهاي قابل توجه در هفته بسيج همگاني تغذيه است.
وی اصلاح الگوي تغذیه ای و سبك زندگي را جزو مهم ترين اهداف برگزاري برنامه هاي هفته بسيج همگاني تغذيه اعلام و عنوان كرد: معرفي غذاهاي سالم، برنامه هاي آموزشي اطلاع رساني و آگاهي بخشيدن در زمينه اصول تغذيه جزو برنامه هاي اين هفته دانشگاه علوم پزشكي به شمار مي رود.
وی تصریح کرد :فشار خون بالا يك عامل مهم خطر ساز براي بيماري هاي قلبي ـ عروقي به شمار مي رود و هر چه ميزان فشار خون بالاتر باشد، خطر ابتلا به سكته هاي مغزي و بيماري عروقی قلب افزايش مي يابد.
وی خاطرنشان کرد :14 تا 21 دي ماه هفته بسيج همگاني تغذيه است و تغذيه صحیح و پيشگيري از فشارخون جزو مباحث مهم اين هفته است كه آگاهي از آن لازم و ضروري به نظر مي رسد