parcham جهش تولید،با مشارکت مردم
  • 1398/04/05 - 09:04
  • - تعداد بازدید: 49
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZE7d

مدت زمان نگه داری برخی از مواد غذایی به صورت تازه پس از بازکردن بسته بندی آن را بدانید

هنگامی که شما یک ماده غذایی را خریداری می کنید تاریخ تولید آن می تواند اطلاعاتی در خصوص  میزان تازگی آن به شما بدهد. اما پس از آوردن ماده غذایی به خانه و باز کردن آن، رطوبت، نور و هوا می تواند طعم های آن را تغییر دهد و منجر به خراب شدن سریعترآن شود. در اینجا اطلاعاتی در خصوص  چگونگی حفظ برخی از غذاها را می توانید بدست آورید.

  1. کنسرو های تن ماهی  یا سالمون : بعد از باز شدن این کنسرو در یخچال به مدت 1 تا 2 روز می توانید آن را نگه دارید. حتما برای نگهداری  ماهی های کنسرو شده در این مدت زمانی،  آن را به یک ظرف شیشه ای مهر و موم شده یا کیسه های پلاستیکی باز منتقل کنید.
  2. کره بادام زمینی و کره دیگر مغز ها : پس از باز کردن برای 2 تا 3 ماه در کابینت یا 3 تا 4 ماه در یخچال  می توان آنها تازه نگه دارید.
  3. گوشت های بسته بندی شده: گوشت تازه را می توانید 3 تا 5 روز در یخچال نگه داری کنید. اگر تصمیم به نگه داری در فریزر دارید تا 2 ماه می توانید آن را در فریزر تازه  نگه داری کنید.
  4. غلات  : غلات را می توانید 2 تا 3 ماه در کابینت تازه  نگه داری کنید .
  5. روغن زیتون :پس از باز شدن برای 3 تا 5 ماه در کابینت ، تازه باقی خواهد ماند.روغن زیتون بهتر است در دمای متعادل ( نه سرد نه گرم) نگه داری شود و چون نور و هوا می تواند موجب خرابی آن شود، درب آن را به صورت محکم بسته و در ظرف و مکان تاریک نگه داری شود.
  6. www.eatright.org

ترجمه و تنظیم: سپیده دولتی- کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

  • گروه خبری : دانشکده
  • کد خبر : 25403
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید