parcham مهار تورم، رشد تولید
  • 1402/10/17 - 01:41
  • - تعداد بازدید: 64
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZNRe

به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن و گرامیداشت مقام مادر جشنواره غذاهای سنتی، دسر و کیک برگزار شد

به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س)، روز زن و گرامیداشت مقام مادر، جشنواره غذاهای سنتی، دسر و کیک با همکاری امور بانوان دانشگاه و واحد دانشجویی فرهنگی دانشکده پرستاری، برگزار شد

دکتر فاطمه خراشادی زاده مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، گفت به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)، روز زن و گرامیداشت مقام مادر، جشنواره غذاهای سنتی، کیک و دسر با حضور بانوان همکار دانشگاه در دانشکده پرستاری برگزار شد.

وی اظهار داشت: در حاشیه این جشنواره خانم دکتر زهره عباسی، پیرامون، زن، شادی و موفقیت نکات ارزنده را برای بانوان ارائه کردند. در ادامه به منتخب حاضرین در جشنواره و همچنین منتخب داوران هدایایی اهداء شد.

جهت دسترسی به تصاویر بیشتر از جشنواره غذاهای سنتی  کلیک کنید 

 

  • گروه خبری : دانشکده
  • کد خبر : 27577
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید