به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن و گرامیداشت مقام مادر جشنواره غذاهای سنتی، دسر و کیک برگزار شد
به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س)، روز زن و گرامیداشت مقام مادر، جشنواره غذاهای سنتی، دسر و کیک با همکاری امور بانوان دانشگاه و واحد دانشجویی فرهنگی دانشکده پرستاری، برگزار شد

دکتر فاطمه خراشادی زاده مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، گفت به مناسبت ولادت حضرت فاطمه (س)، روز زن و گرامیداشت مقام مادر، جشنواره غذاهای سنتی، کیک و دسر با حضور بانوان همکار دانشگاه در دانشکده پرستاری برگزار شد.
وی اظهار داشت: در حاشیه این جشنواره خانم دکتر زهره عباسی، پیرامون، زن، شادی و موفقیت نکات ارزنده را برای بانوان ارائه کردند. در ادامه به منتخب حاضرین در جشنواره و همچنین منتخب داوران هدایایی اهداء شد.
جهت دسترسی به تصاویر بیشتر از جشنواره غذاهای سنتی کلیک کنید